Hirdetés

The Hobbit - Peter Jackson helyett Sam Raimi rendezi!

|

A Hobbittal kapcsolatos meglepő hír, hogy Peter Jackson a producer lesz, helyette pedig Sam Raimi ül a rendezői székbe!

Hirdetés

Nemrég még panaszkodott Sam Raimi, hogy nem bírja a Spider-Man rendezése körüli stresszt, most pedig rögtön két filmet is bevállalt (a ráadásul a majdani Spider-Man 4 előtt!), a Drag Me to Hell című horrorfilmet (mely kicsit visszatérés Evil Dead-féle gyökereihez), illetve utána magát a Hobbitot, melyet úgy látszik mégsem maga Peter Jackson rendez, hanem a produceri munkálatokat veszi át. Most már csak azon kell gondolkoznunk, hogy ki lesz a vajon Raimi kedvencei közül a mockosz kisz hobbitka: Bruce Campbell (Ash), vagy Toby Maguire (Spider-Man)…? Viccet félretéve: kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből a filmből…

sam_raimi_hobbit_698_story_1.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)