Hirdetés

The Hour of Twilight - élesedik a 4.3-as WoW patch

|

Tegnap este hivatalosan is megerősítették, hogy az USA szervereken november 29-én, azaz ma, az EU vasakra meg holnap kerül élesítésre a 4.3-as patch.

Hirdetés

Ez pont egybeesik az aréna szezon végével és minden valószerűség szerint egy meghosszabbított karbantartást fog jelenteni.

A brutális méretű és tartalmú patch telepítése után három új 5 fős dungeon instát, egy raid instát és számtalan új lehetőséget kapunk, mely még intenzívebbé teszi a World of Warcraft játékélményt. Szokás szerint kijött egy apró kis trailer is hozzá, ami nem lett rossz, de azért láttunk már a Blizzardtól ennél jobb videót is.

Bizonyságképp belinkelem az ICC-t beharangozó trailert, lehet összehasonlítani a kettőt és véleményt alkotni róla. Tudom, hogy Arthas, a bukott hős nagyságrendekkel ikonikusabb figura mint Deathwing, de ez nem ok arra, hogy ennyivel jobb trailer készüljön el hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)