Hirdetés

The Humble Frozen Synapse Bundle - megvan az egy millió dollár!

|

Már nem az első Humble Bundle akció zajlik, és a siker csak egyre nagyobb!

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, amikor a Frozen Synapse játék segítségével elindult a legújabb Humble Bundle "fizess amennyit akarsz" csomag akció.

Azóta a Frozen Synpase mellé még két játék csatlakozott, a Trauma, illetve a SpaceChem. Aki ma vásárolja meg az átlagnál kevesebbért a csomagot, az csak ezt a 3 játékot kapja, aki többet fizet az átlagnál (ami épp 4,74 dollár), az még a komplett Humble Frozenbyte Bundle-t is megkapja,

A hír írásának pillanatában a teljes bevétel 1013488,08 dollár, amelyet 213594 ember hozott össze. A legnagyobb összeget szokás szerint Notch fizette 2000 dollárral, az befizetett átlag pedig a Linux usereknél a legnagyobb, 9,23 dollárral. A WIndowsos felhasználók átlag befizetése 4,74 dollár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)