Hirdetés

The Humble Indie Bundle 2 - Design Tour trailer

|

Már önmagában a Braid miatt megérné ez az 5 játékos csomag...

Hirdetés

Főleg úgy, hogy annyit fizethetünk a játékokért, amennyit csak mi akarunk.

Egy régebbi hasonló akcióban több, mint egy millió dollárt sikerült a független fejlesztőknek összeszedniük jótékony célra, így aztán most már tényleg mindenki előveheti a pénzét és akár egy dolcsiért is megveheti ez 5 játékot: Braid, Osmos, Revenge of the Titans, Cortex Command, Machinarium. nincs sem másolásvédelem, se semmi... Rosszul semmiképp nem fog járni a vásárló, és bármennyit is költött a játékokra, az jótékony célra megy - így kettős az öröm. Az alábbi videó az 5 játékot mutatja be, de mint mondtam, a független játékok egyik legjobbikan a Braid egyedül is megérné ezt az ajánlatot - és akkor még ott vannak a többiek. Aki most sem hajlandó játékért pénzt kiadni, azzal tényleg valami komoly baj van...

Ez az év ajánlata, szerintem használjuk ki...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)