Hirdetés

The Hunter - Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

|

A svéd Avalanche Studios igazi hiánypótló játékkal jelentkezik az MMO-k egyébiránt meglehetősen túltelített piacán.

Hirdetés

Amikor megtudtam, hogy min ügyködnek a Just Cause fejlesztői (nyugi, a Just Cause 2-ről sem feledkeztek meg), úgy éreztem, mintha a villám csapott volna belém. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe? Pedig tálcán kínálta magát a lehetőség, csak épp mindezidáig senkinek nem jutott eszébe, hogy a sokmillió példányban elkelt Deer Hunterek és társaik által lázban tartott játékosoknak MMO formájában kínáljon alternatívát.

The Hunter - 1. kp The Hunter - 2. kp



Az Emote Games-szel karöltve készül tehát a The Hunter, s meg kell hagyni, nem siették el a bejelentést, hiszen már közel járnak a béta fázishoz. (Jelentkezni ITT lehet.)
A The Hunter tehát egy vadász-szimulátor, mégpedig a kifejezetten pofás fajtából. (Valami azt súgja, hogy a Just Cause 2 módosított grafikus motorját használják erre a célra.)

The Hunter - 3. kp The Hunter - 4. kp



A játék azonban nem csak abból áll, hogy járjuk a sűrű erdőt, rálelünk a vad csapására, becserkésszük, majd egy jól célzott lövéssel leterítjük, végezetül pedig otthon gyönyörködünk a trófeában. Az aktuális trendnek megfelelően komoly közösség kiépítése a cél. Vadászatainkat meg lehet örökíteni, s a trófeákkal egyetemben a többi játékos elé tárni. No és természetesen vannak olyan célok is, amiket egyedül nem, csakis másokkal együttműködve lehet elérni. További részletekért fáradjatok a hivatalos oldalra!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)