Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - előrendelői akció a Steamen

|

Pontosan egy hónapra vagyunk a Neocore Games következő játékának megjelenésétől, amelyet már most érdemes Steamen előrendelni, hiszen megannyi extrát is hozzácsomagoltak.

Hirdetés

A magyar fejlesztőcsapat játékának megjelenése ugyan csúszott egy kicsit, de már nem kell sokat várnunk, hogy folytathassuk a kalandot. Az ehavi Gamestar mellé begyűjthettétek az első részt is, hogy a másodiknak már tapasztalt vadászként vághassatok neki.

A The Incredible Adventures of Van Helsing II megjelenése május 22-én esedékes, de megéri a játékot még ezelőtt megrendelni Steamen, hiszen így nemcsak olcsóbban juthatunk hozzá, hanem extra tartalmat is kapunk. A játék ára egyébként sem eget rengető, mindössze 15 eurót kell leszurkolnunk érte, az előrendeléssel azonban megspórolhatunk 10%-ot.

Az előrendelők megkapják az Expurgator Armor és az Expurgtator ring tárgyakat is, amelyeket bármely kaszt viselhet, és ahogy fejlődünk, egyre erősebb bónuszokat adnak. A hír mellé egy új trailert is kaptunk, amelyen mozgás közben is megcsodálhatjátok a fantasztikus új UI-t.

Ti begyűjtitek a The Incredible Adventures of Van Helsing II-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)