Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - Xbox One-ra is érkezik és előbb, mint hinnéd

|

A hazai NeoCore sikercímének folytatása nemsokára a Microsoft konzolján is elérhető lesz.

Hirdetés

A NeoCore Games ma büszkén jelentette, hogy az előző rész konzolos sikerén felbuzdulva elhozzák a The Incredible Adventures of Van Helsing II-t is Xbox One-ra. Ha még nem próbáltad a játékot, akkor itt a remek alkalom.

A konzolos megjelenés július 1-én esedékes, és ezt követően 14,99 dollárért (körülbelül 4500 forintért) lehet majd letölteni az Xbox Store-on keresztül.

A játékkal együtt a Che Domovoy Minipet DLC és az Expurgator Set DLC is megvásárolható lesz, ezeknek mindössze 1 dollár darabja. A Che Domovoy csomag egy ritka minipetet, felszerelést és perket, míg az Expurgator DLC egy egész csomagnyi egyedi szett tárgyat tartalmaz.

Aki lemaradt volna az első részről, az még pótolhatja szintén Xbox One-on a The Incredible Adventures of Van Helsing-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)