Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack - féláron a Steamen

|

Alig jelent meg a rengeteg extrával súlyosbított The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack és máris akciós is a Steamen.

Hirdetés

A magyar Neocore Games méltán sikeres akció-RPG-je, a The Incredible Adventures of Van Helsing kapott egy Complete Pack kiadást, ami mostantól két napig féláron vásárolható meg a Steamen.

A Neocore tényleg figyel a rajongókra. Először is érkezett két új kaszt - a Thaumaturge és az Arcane Mechanic -, majd rengeteg extra kontent és most a fejlesztők az összes eddigi tartalmat, illetve régóta várt új feature-t összeszedett nekünk egy pofás Complete Pack-be.

A The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack a többjátékos módot is felturbózza, a speciális kiadásban 16 játékosos PvP rendszer és természetesen a négyes kooperatív kampány is benne van. A játék mostantól támogatja a PC-s kontrollereket, hogy hátradőlve is irthassuk a szörnyeket, illetve megérkezett az áhított endgame tartalom is, ahol a Neverending Story, újraéledő ellenségek és változatos új szintek várják a kimaxolt karaktereidet. Nem vagy biztos a dolgodban? A Steamen most egy demót is letölthetsz és megnézheted, hogy neked való-e a Van Helsinges szörnyvadászat.

A játék producere, Pozsonyi "Pozs" Zoltán elmondta, hogy a "közösség visszajelzéseinek köszönhetően tudják folyamatosan jobbá tenni a játékot és a segítségükre a jövőben is számítanak". A The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack már elérhető a Steamen, ráadásul most két napig 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, csupán €9.49-ért. 

A Neocore Games minden héten élőben streamel a Twitchen és ma 20:00-kor ti is bekapcsolódhattok az adásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)