Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - érkezik a Complete Pack

|

Van Helsing még ebben a hónapban egy csomagba gyűjti az összes eddigi DLC-t és egyben szabadítja ránk a démonokat.

Hirdetés

Legalábbis ez a hír járja a Neocore Games háza táján, ahonnan most kiszabadult egy rövidke The Incredible Adventures of Van Helsing teaser trailer.

A trailer nem árul el túl sokat a részletekről, viszont az már biztos, hogy november 20-án érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack, ami tartalmazni fogja a Blue Blood, a Thaumaturge és az Arcane Mechanic DLC-ket, ráadásul még valamiféle extra tartalomra is számíthatunk, de ezzel kapcsolatban nagyon titokzatos volt a Neocore.

A Complete Pack-ben tehát benne lesz mind a három eddig megjelent kaszt és extra tartalom, ráadásul egy demóverziót is kapunk majd mellé, hogy könnyebb legyen a döntés. Az ára is meglehetősen barátságos, összesen 19.99 dollár lesz, ami ilyen tartalom mellett öröm a léleknek.

 

A Neocore elmondta, hogy ahogy közeledik a megjelenési dátum, úgy árul majd el egyre többet az újdonságokkal kapcsolatban, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz nyitott szemmel járni. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)