Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - érkezik a Thaumaturge DLC!

|

A Neocore hamarosan elkészül a méltán sikeres akció RPG Thaumaturge nevű DLC-jével, ami egy új kasztot és más extrákat ad hozzá a játékhoz.

Hirdetés

A The Incredible Adventures of Van Helsing nem csak azért kedves a szívünknek, mert a magyar Neocore Games fejlesztette, hanem mert egy remek kis játékot raktak össze a srácok.

A Neocore egyik legszimpatikusabb vonása, hogy valóban figyel a játékosokra és ezt példázza a most bejelentett DLC, a Thaumaturge is. A rajongók és szakmabeliek is fájlalták a kasztok hiányát és a legújabb kiegészítő éppen ezt orvosolja, ugyanis a Thaumaturge DLC lényegében egy mágusszerű kasztot ad hozzá a játékhoz. Amikor legutóbb a Neocore-nál jártunk, akkor szóba kerültek már a jövővel kapcsolatos terveik, de a részletekre egészen mostanáig kellett várnunk. 

A The Incredible Adventures of Van Helsing legújabb kasztja brutális varázslatokat ad hozzá az amúgy sem unalmas recepthez; a megvakított és tűzgyűrűbe szorított ellenségekbe csapó villám például meglehetősen jól hangzik, ráadásul a tüzes spellnek még a viselkedését is megszabhatjuk. A Neocore küldött nekünk egy látványos trailert is, amiben megcsodálhatjátok, hogy milyen is lesz valójában a DLC. Nézzétek csak...

 

A Thaumaturge kasztspecifikus (pluszpontért visszafele) felszerelésekkel, egy hatalmas adag új varázslattal és persze magával a játszható kaszttal egészíti ki a The Incredible Adventures of Van Helsinget. 

A Thaumaturge DLC szeptember 26-án lesz elérhető a Steamen és az ára is kifejezetten baráti, mert csak $3.99-be kerül majd. Úgy néz ki, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsing II érkezéséig sem fogunk unatkozni. Kinek támadt kedve újrajátszani a játékot egy teljesen új Van Helsinggel?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)