Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - bemutatkozik a Chimera (videó)

|

Gondoltad volna, hogy a Van Helsing világában az ember legjobb barátja a Chimera? Megtudtuk az első részleteket a bestiáról, aki most kivételesen nem minket akar majd ízekre szaggatni.

Hirdetés

Egy új videósorozat keretében mutatja be a Neocore a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia második részének újdonságait. 

Az első videóban a Chimerát ismerhetjük meg, ami itt most nem egy oroszlán-kígyó-kecske hibrid, de azért nem is egy barátságos öleb. A sajtóközlemény szerint a Chimerát megidézhetjük a harcokban, és amellett, hogy üti, akit ér, elküldhetjük őt aranyat, elvarázsolt tárgyakat és különleges bájitalokat gyűjteni. Folyamatosan fejlődik, erősebbé és tapasztaltabbá válik, de etetni kell, hogy ténylegesen hasznát tudjuk venni. Egy bizonyos quest lesz majd elérhető, de nem fog minket mindenhova követni, csak meg tudjuk idézni, ha szükség van rá, és etetni is csak akkor kell, ha megidéztük.  Nézzétek meg videón, tényleg hasznos jószágnak tűnik.

A játék remélhetőleg még idén megjelenik, de konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs. Ha még nem próbáltátok az eredetit, mindenképp szerezzétek be a The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Packet Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)