Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - megjött az Ink Hunt DLC!

|

A Neocore Games nem az a nyáriszünetes fajta, pihenés helyett már összes is pakolta a The Incredible Adventures of Van Helsing II első kiegészítőjét. Megjött az Ink Hunt!

Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II nekünk és a világsajtónak is kifejezetten tetszett, minden szempontból előrelépést jelentett az előző részhez képest, ami már önmagában is a magyar játékfejlesztés utóbbi éveinek legnagyobb teljesítménye volt.

A Neocore Games viszont nem pihent meg a The Incredible Adventures of Van Helsing II megjelenése után, hanem folytatták a munkát és összeraktak nekünk egy négypályás kiegészítőt. Az Ink Huntba nemcsak a Sanctuary, az Island of Bones, az Inkhearth Mines és a Crystal Bastion nevű új területek kerültek bele, de új tárgyak és küldetések is.

Az Ink Hunt már megvásárolható a Steamen és összesen 4,99 dollárt kérnek érte a fejlesztők. 

 

Ahogy az Ink Hunt példája is mutatja, a Neocore Games egyre rövidebb fejlesztési ciklusokkal dolgozik és ez akár azt is jelentheti, hogy nem kell majd olyan sokat várnunk a szörnyvadász izgalmas történetének befejező részére, hanem talán még idén megjelenik a The Incredible Adventures of Van Helsing III. Ezzel kapcsolatban remélhetőleg hamarosan többet is tudunk majd mondani.

 

Vagy akár ti is megkérdezhetitek tőlük, ugyanis a júniusi GameNighton velünk bulizik a Neocore Games is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)