Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - nézzük az újdonságokat

|

Egy új trailer érkezett a NeoCore Games műhelyéből, ahol már az utolsó simításokat végzik a készülő akció-RPG folytatáson.

Hirdetés

Ahogy azt már The Incredible Adventures of Van Helsing II teszt során láthattátok, a NeoCore komolyan vette feladatát, és egy minden szempontból jobb játékot tett le az asztalra.

Rengeteg új lehetőséget tartalmaz a második epizód. Menedzselhetjük az ellenállást, készíthetünk rúnákat, trófeákat gyűjthetünk és még megannyi extra elfoglaltságot találhatunk magunknak, ha megunnánk a szörnyetegek szakadatlan áradatát. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy az új rendszerek hogyan működnek akció közben, nézzétek meg a The Incredible Adventures of Van Helsing II legújabb videóját.

A The Incredible Adventures of Van Helsing II megjelenés május 22-én várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)