Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - mától PS4-en is játszható a folytatás

|

PC és Xbox One után szép lassan PlayStation 4-re is megérkeznek a The Incredible Adventures of Van Helsing játékok, ma éppen a második epizód landolt a Sony konzolján egy launch trailer kíséretében.

Hirdetés

A Neocore csapata csak úgy dobálja manapság a megjelenéseket, miután nemrég kiadták a Warhammer 40K-s játékuk alfájának 2.0-ás változatát, egy korábbi játékukat is elhozták egy új platformra. Immár PlayStation 4-en is játszható a The Incredible Adventures of Van Helsing II.

Hirdetés

Miután március elején kiadták az első részt, most pedig befutott a folytatás portja is (a PC-s és az Xbox One-os változatokat követve), és nem lennénk kifejezetten meglepve, ha idővel a trilógia záróepizódja is felütné a fejét a Sony konzolján. Addig is az első két résszel foglalhatjuk el magunkat, amiből egy kis ízelítőt ad a The Incredible Adventures of Van Helsing II PS4-es launch trailere is.

A játék egyébként PS4 Pro-támogatást is kapott, az erősebb gépen három különböző mód közül is választhatunk: egy 1080p-s, 60 fps-es élmény mellett letehetjük a voksunkat egy natív 4K-s, 30 fps-es összeállítás mellett is, vagy egy köztes, 2880×1620-es felbontást is választhatunk, ami mellett másodpercenként nagyjából 50 képkockát látunk majd.

Ti nekiültök PS4-en is a Van Helsing-játékoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)