Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing III megjelenés - megvan az utolsó epizód dátuma!

|

Van Helsing és Lady Katarina kalandjai a végéhez közelednek, a mai napon megtudtuk, mikor érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing III.

Hirdetés

A Neocore Games, harmadik akció-rpg-je új játszható kasztokkal, mini játékokkal, izgalmas történettel és még sok más újdonsággal érkezik hozzánk. 

Nehezemre esik visszafogni rajongói énemet a hírrel kapcsolatban, de azért megpróbálom. A második rész végigjátszása óta erre várok és jó ideig nagy csönd honolt a fejlesztők háza táján, már ami a The Incredible Adventures of Van Helsing játékokat illeti. Kijött közben a Deathtrap, de azért az mégsem ugyanaz. Hamarosan viszont vége a várokozásnak, ugyanis 2015. májusában érkezik Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing III.

Májusban hat karakter osztályt is kapunk, de ellenségekből sem lesz hiány. Megannyi tudományos kísérlet által eltorzított ellenféllel kerülhetünk majd szembe a történet során, akiket persze el is kell pusztítanunk. Az első gameplay bemutat két kasztot az érkező hat közül, a nehézfegyveres Phlogistoneer és a varázshasználó Umbralist, melyek mindegyike más és más stílusban harcol.

A The Incredible Adventures of Van Helsing ott veszi fel a fonalat, ahol a második letette. Borgoviában a polgárháborúnak ugyan vége, de a jövő felett ott a halál árnyéka. A sötét tudományok városa romokban hever, folyamatossá váltak a hatalmi harcok. Nem mellesleg egy különös szekta is elkezdte terjeszteni igéjét, miszerint hamarosan "eljő a vég". Talán nem is tévednek akkorát, mint azt elsőre gondolná az ember. A földet hátborzongató események rázzák meg és ezek mind egy misztikus lényhez köthetők, ezért Van Helsingnek újra azt kell tennie, amiben a legjobb: fegyvert fogni és levadászni minden gonoszt és veszedelmes szörnyeteget. Most azonban ez már személyes ügy.

A Van Helsing III részében ahogyan eddig, lesz egyjátékos mód, négyfős co-op amit online lehet játszani, de nyolc fős PVP-re is lehetőségünk lesz. A történet során, fény derül Van Helsing pimasz és cserfes segítőjének, Lady Katarinának múltjára is, illetve sok ismerős játékelemmel is találkozhatunk a trilógia harmadik részében.

A The Incrdible Adventures of Van Helsing III megjelenése 2015. májusában várható. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)