Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing III - ütős trailerrel érkezett a vég

|

Az Incredible Adventures of Van Halsing III-ban, mint az utolsó előzetesben láthatjátok, ocsmány ellenfeleket kell legyűrnünk. A választható hősökkel is megismerkedhetünk azért.

Hirdetés

A múlt heti GameNight kapcsán már ejtettünk néhány szót az Incredible Adventures of Van Helsing III megjelenéséről, de a Neocore legújabb játékát érintve főleg az eseménnyel kapcsolatos dolgokról volt szó. Ami azért érthető, hiszen amellett, hogy találkozhattatok a fejlesztőcsapat néhány tagjával, a világon először ki is próbálhatták a játékot.

Viszont nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a rajt napjára is jutott még egy utolsó trailer, ami a folyamatos akció mellett a hat játszható (korábban már bemutatott) kaszt megismertetésére koncentrál. A történet lezárásában továbbra is egészen változatos és látványos módon tehetünk rendet Borgoviában, ezúttal egy, az idők végezetét hirdető szekta tagjai között.

Nektek hogy tetszett az első két rész? Kipróbáljátok majd a finálét is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)