Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - jövő héten jön a PS4 verzió

|

Aki a Sony legújabb konzolján szeretné pótolni a magyar Neocore akciójáték sorozatának első részét, az jövő héten már kezdheti is.

Hirdetés

Tavaly jelentette be a Neocore, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsing PlayStation 4-re is megjelenik. Mára a hivatalos dátum is kiderült: március elsején lehet megvásárolni az Extended Edition-t.

A PlayStation 4-es változat játékmenetében és sztorijában megegyezik a korábbi verziókkal, ez viszont már alapból tartalmazza a játékhoz később kiadott két DLC csomagot. Ennél jobb alkalom a széria kipróbálására nem lesz.

A The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition természetesen PlayStation 4 Pro támogatást is kap, ami azt jelenti, hogy gyorsabban és nagyobb felbontásban fut majd, mint kistestvére. Erre nagyon szüksége is lesz, mert Xbox One-on az egyetlen igazi gond a játékkal a képfrissítés stabilitásának hiánya volt, remélhetőleg azért egy PS4 Pro esetében sikerül valami nézhető szülni, mert a játék bőven megérdemelné, hogy szépen fusson.

A Neocore egyébként már készül a második és a harmadik rész PlayStation 4-re portolásával is, így érdemes lesz belekezdeni a mókába annak, aki eddig kimaradt. Addig is írunk Daevnek, hogy noszogassa a srácokat, mert frankó konzolportot szeretnénk, mivel tényleg szeretjük ezt a szériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)