Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - PS4-re és PS4 Próra is megjelenik

|

A magyar NeocoreGames ma jelentette be, hogy Van Helsing elképesztő kalandjainak első részébe hamarosan a PlayStation 4-es játékosok is belevethetik magukat.

Hirdetés

Bár a fejlesztőcsapat jelentős része már a Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr kódján dolgozik, azért a Neocore nem feledkezett meg a Van Helsing trilógia rajongóiról sem. 

A csapat sajtóközleményben jelentette be, hogy a szörnyekkel teli gót-steampunk világban játszódó ARPG első epizódja hamarosan PS4 és PS4 Pro konzolokra is megjelenik. A srácoknak volt ideje megismerkedni a PS4 Pro kínálta lehetőségekkel, így ezen a platformon nemcsak simábban, de  nagyobb felbontással is fut majd a The Incredible Adventures of Van Helsing I.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem árulták el, de ha eljöttök holnap a pécsi PlayIT-re, talán daevből ki tudtok húzni néhány még be nem jelentett meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)