Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - ingyenes DLC jött

|

A magyar fejlesztésű akció-szerepjátékhoz ingyenes DLC csomag érkezett, melynek köszönhetően tovább kalandozhatunk Borgovia világában.

Hirdetés

A Neocore Games-t nem csak azért szeretjük, mert honfitársainkból áll össze, a termékeiket is nagyra tartjuk.

A King Arthur és The Kings' Crusade címek után más vizekre eveztek, de az új terepen is remekül vették az akadályokat, erről olvashattok bővebben The Incredible Adventures of Van Helsing tesztünkben is. A játék pár napja jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, ma pedig újabb örömhír érkezett azoknak, akik már végigjátszották: elérhető az ingyenes Scenario DLC, melyben két új pálya kapott helyet. A bejelentés mellé néhány kép is dukál:

A PC-exkluzív Scenario DLC-ben nem lesz könnyű dolgunk, ugyanis 30-as szintnél erősebb ellenfelekkel kell majd megküzdenünk az új pályákon, melyeket a Secret Lair helyszínen érhetünk el. A jövőben további szintek, egyedi tárgyak és új boss harcok érkeznek majd, remélhetőleg szintén ingyen, amiért nagy köszönet jár nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)