Hirdetés

Van Helsing II - felturbózott UI és runecrafting az új trailerben

|

A Neocore bemutatta a második résszel érkező Runecrafting rendszerét, valamint bepillantást nyerhetünk az új UI-ba is. Gyönyörű lesz.

Hirdetés

A magyar fejlesztőcsapat gőzerővel dolgozik a The Incredible Adventures of Van Helsing második részén, és bár konkrét megjelenési dátummal egyelőre nem szolgáltak, egyre több részletet tudunk meg a készülő játékkal kapcsolatban.

A most bevezetésre kerülő Runecrafting az első részből megismert Forging képesség mellé érkezik, segítségével különböző fegyvereket és páncélokat csinálhatunk majd, melyeket rengeteg tulajdonsággal ruházhatunk fel. A képesség használata természetesen nem kötelező, de megkönnyíti majd mindazok dolgát, akik rászánják az időt és energiát, hogy elmélyüljenek benne.

 

A különböző tárgyakat fragmentekre törhetjük szét, majd ezekből rúnákat készíthetünk. A rúnák segítségével különböző statokkal (rage, critical hit, stb.) láthatunk el, egyszerre akár többel is. A The Incredible Adventures of Van Helsing 2-ben több száz rúna kap majd helyet, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kombinációt.

A Runecrafting mellett most először mutatta meg magát az új UI, ami fantasztikusra sikeredett. Az előző részben sem volt okunk panaszkodni, az új felosztásnak köszönhetően azonban egy sokkal kidolgozottabb, átláthatóbb felületet kapunk.

Nektek hogy tetszenek a most bemutatott újítások? Várjátok már a Van Hesling II-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)