Hirdetés

The Incredible Hulk - Hulk nagy, Hulk erős, Hulk lezúz!

|

A SEGA a majd' minden létező platformra érkező Hulk adaptációval igyekszik feledtetni az Iron Man által okozott sokkot.

Hirdetés

A remek film után komoly megrázkódtatást okozott Vasember interaktív változata (főleg PC-n), így érthető, ha némi bizonytalansággal szemlélik az emberek a The Incredible Hulk átiratát. Lévén azonban, hogy más csapat(ok) dolgoznak rajta, egyelőre feledkezzünk el előítéleteinkről, s lássuk inkább, hogy mit tartogat számunkra a jó öreg Zöldmorgó.



Elsősorban káoszt, s még több káoszt. Apropó, a káoszt említettem? Hulk bőrébe bújva szökellünk mint a bolha, csípünk mint a méh (amelyik nagyobb egy mammutnál is), s minél dühösebbek leszünk, annál nagyobbakat ütünk. A megjelenés néhány nap eltéréssel a filmpremier előtt esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)