Hirdetés

The Incredible Hulk - Nagy, zöld és morcos

|

A SEGA újabb Marvel hőst mutat be a játékosoknak, mégpedig a nyáron bemutatandó új Hulk mozi adaptációjának keretében.

Hirdetés

Bad Sector az este folyamán prezentálta az Edward Norton főszereplésével készülő Hulk mozifilm trailerét. Mindazok, akik csalódtak Ang Lee néhány évvel ezelőtt feldolgozásában, ismét reménykedve tekinthetnek a jövőbe. Ez a jövő nincs is oly távol, hiszen még a nyár folyamán bemutatják a filmet, s vele egyidőben debütál annak játékváltozata is.
A The Incredible Hulk az árulkodó képek alapján ugyanarra a motorra épül, mint a valamivel korábban esedékes Iron Man. Az ígéretek szerint zöld barátunk bőrében szinte bármit ízzé-porrá zúzhatunk. Épületdarabok, lámpaoszlopok, autók és egyebek használhatóak bunkó, vagy lövedék formájában. A pusztítás a játékmenet szerves része, ugyanis egyes területeket csak úgy érhetünk el, ha eltakarítjuk az útból az aktuális építményt. Hulk legnagyobb fegyvere a dühe, s ezt ki is kell használnuk. Minél dühösebb, annál erősebb. Érdekesség, hogy fejleszthetjük majd a képességeit. New York felhőkarcolói nem csak látványelemként szolgálnak, hanem fel is kapaszkodhatunk az épületek oldalán. A legveszélyesebb ellenfélnek Bi-Beast és az Abomination ígérkezik.
Megjelenés még júniusban Nintedo DS, Wii, PC, PS2, PS3 és X360 platformokra.

The Incredible Hulk - 1. kp The Incredible Hulk - 2. kp The Incredible Hulk - 3. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)