Hirdetés

Számos játék megjelenik a The Kinda Funny Games Showcase ideje alatt

|

Nagy dobásra készül a PlayStation Experience-t pótolni vágyó műsor.

Hirdetés

Több mint 60 játékra nézhetnek rá, majd abból legalább 6-ot azonnal bezsákolhatnak a játékosok a műsor után.

Hirdetés

Szomorúan fogadtuk a hírt, miszerint idén elmarad a Sony népszerű PlayStation Experience gálája. A Kinda Funny csapata pedig gondolt egyet, és december 8-ra rakta a saját "konferenciáját", amin tucatnyi új játékra vethetünk pillantást, néhányuk pedig meg is jelenik a műsorral egyidejűleg.

Greg Miller, a Kinda Funny egyik alapítója még szeptemberben jelentette be, hogy saját műsorával töltené be a PSX kihagyása által keletkezett űrt, és nagyon úgy tűnik, hogy a különböző kiadók is üdvözülve fogadták a hírt. A The Kinda Funny Game Showcase szinte egyetlen platformot sem hagy ki a buliból, és olyan cégek képviseltetik majd magukat és játékaikat az eseményen, mint a Sega, Devolver Digital vagy a DrinkBox Studios.

A műsor durván 60 játékot vonultat majd fel, amiknek egy része valószínűleg már korábban bejelentett címekből fog állni. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon hány, és milyen új játékokat fednek majd fel a közönség előtt, arról nem is beszélve, hogy Miller ígérete szerint legalább "féltucat" játék azonnal megjelenik a konferenciát követően.

A The Kinda Funny Game Showcase-t mindössze két nappal a The Game Awards után rendezik meg, szóval az biztos, az elkövetkezendő napokban el leszünk kényeztetve a játékpiac legnagyobb újdonságaival. Az eseményt a Twitchen közvetítik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)