Hirdetés

Most egy verekedős játékot húzhatunk be teljesen ingyen

|

Korlátozott ideig bármilyen költség nélkül tölthető az egyik népszerű verekedős széria egyik korábbi fejezete.

Hirdetés

A CD Projekt digitális szolgáltatása, a DRM-nélküli játékokat értékesítő Good Old Games leárazásokkal ünnepli a kínai újévet és a kezdeményezés kapcsán ideiglenesen ingyenessé is tett egy címet. 

Hirdetés

Azok, akik a következő 45 órán belül fellátogatnak a GOG.com-ra, behúzhatják az egyébként 5 euróba fájó The King of Fighters 2002-t és természetesen meg is tarthatják azt az akció lejárta után is. A játék Windowson (7-től felfelé), Linuxon és Mac-en is fut. Pentium 4 2.4 GHz-es processzor és 1 GB RAM a minimális gépigénye, szóval egy gyenge masinával is bátran bezsákolhatjátok. 

Ha szeretnétek lecsapni erre a 3v3 felállást, a The King of Fighters ismert karaktereit és izgalmas játékmechanikákat felsorakoztató ajándékra, akkor látogassatok el erre az oldalra, majd bökjetek a "Get For Free" gombra (nyilván fiók is kell hozzá). Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)