Hirdetés

The King of Fighters ’97 Global Match címmel tér vissza a legendás játék

|

Az EVO Japan 2018 alatt jelentette be az SNK, hogy visszahozza a verekedős sorozat egyik korábbi részét teljes online támogatással.

Hirdetés

A 2018-as év nem indul rosszul a verekedős játékok szerelmeseinek. Múlt héten befutott a Dragon Ball FighterZ, még idén jön a Soul Calibur VI, bemutatkoztak a King of Fighters XIV új karakterei, most pedig megjött a bejelentés, miszerint visszatér a The King of Fighters '97.

Hirdetés

A Global Match alcímmel ellátott port azonban ténylegesen "csak" egy modern port lesz. A fejlesztők nem nyúlnak hozzá se a látványhoz, se semmi máshoz. Az érintetlen élményt kapjuk PC-re, PlayStation 4-re és PS Vitára, azzal a különbséggel, hogy ebben a változatban lesz online játéklehetőség, olyan apróságok mellett, mint az achievement rendszer és Gallery mód.

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de ha minden igaz, akkor a portnak valamikor idén tavasszal kell befutnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)