Hirdetés

Új projekten dolgozik a The Last Guardian atyja?

|

Az Ico, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian rajongók vessenek sebtiben egy pillantást a fejlesztők által kirakott új képre.

Hirdetés

Fumito Ueda, a Team Ico vezetője a The Last Guardian fejlesztésének közepén megpattant, és saját csapatot alapított. Az így született GenDESIGN az új évet egy új teaser képpel ünnepelte, ami tagadhatatlanul Ueda stílusát tükrözi.

Hirdetés

Egyelőre nem történt semmilyen hivatalos bejelentés, de ha az oldalon legörgettek, akkor egyszer csak szembejön majd ez a kép:

Ha nem a hivatalos oldalról származna, akkor is lenne tippünk, hogy ez a teaser art kinek a munkája. A Team Ico játékai híresek arról, hogy szeretnek játszani a sötétség és fény harcával, és mind a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian hatalmas szörnyeket és apró hősöket vonultatott fel.

Jó esély van rá, hogy a fenti kép egy új játékhoz készült. Lehet, hogy tévedünk, de mivel a weboldal Works menüpontja alatt is visszaköszön a titokzatos hosszú hajú karakter, nem lennénk meglepődve, ha a GenDESIGN hamarosan egy új játékot jelentene be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)