Hirdetés

The Last Guardian - mennyit fejlődött a grafika 2015 óta?

|

Sokan izgatottan várják az évek óta érkező The Last Guardian megjelenését. Miközben azon rettegünk, hogy melyik napon jelentenek be újabb késést, inkább nézzük meg, hogyan véltozott a grafikai megvalósítás.

Hirdetés

A 2015-ös E3 alatt sok szép videót láttunk, de amikor kiderült, hogy a The Last Guardian bizony nem lett kukázva, és jobban néz ki mint valaha, akkor sokunk szíve megdobbant. A demó elképesztő volt, és azóta is remegve várjuk a teljes játékot.

Idén is volt egy bemutató a játékból, így Cycu1 elérkezettnek látta az időt egy alapos összehasonlításra. A legmeglepőbb az anyagban, hogy hirtelen nem tudtuk eldönteni, melyik is néz ki jobban a két verzióból.

Itt-ott belenyúltak egy kicsit a dologba, úgyhogy van, ami részletesebb, és van, ami kicsit kopottasabb lett. A látvány 2015-ben és 2016-ban is ütött, és már alig várjuk, hogy kipróbálhassuk a The Last Guardiant, ami a tervek szerint idén december 7-én érkezik PlayStation 4-re. Már ha nem tolják el megint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)