Hirdetés

The Last Guardian - PewDiePie már játszik vele

|

Most már egyre biztosabb, hogy nem fog késni a The Last Guardian. PewDiePie maga is kipróbálhatta a játékot.

Hirdetés

Továbbra is a legnépszerűbb videós PewDiePie, aki már megkapta a The Last Guardian kipróbálásának lehetőségét. Emberünk 6 év várakozás után az egyik első játékos, aki rátehette a kezét az év egyik legjobban várt játékára.

A felvétel egyébként a játék első 20 percét mutatja be, aminek egy részét már láthattátok korábbi videókból, de nagyjából a felétől új anyag kerül terítékre. Érdemes végignézni annak, aki még nem tudta eldönteni, hogy kell-e neki a Shadow of the Colossus készítőinek új csodája.

A The Last Guardian megjelenése 2016. december 7-én várható PlayStation 4-re. Ti mennyire várjátok az évek óta késő kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)