Hirdetés

The Last Guardian - a Sony miatt volt a nagy csend

|

A The Last Guardian párszor már felbukkant, aztán eltűnt. Hogy miért nem hallottunk róla évekig? Fumito Ueda elmondja.

Hirdetés

Az, hogy ennyit késik a The Last Guardian nem kimondottan a fejlesztőkön múlott, inkább csak a Sony döntésén. Egy hosszabb interjúban Fumito Ueda kitálalt, és elárulta, hogy neki a PlayStation 3 is tök jó alap volt, de a Sony PS4-re akarta vinni a játékot.

„Én teljesen jól meglettem volna a végeredménnyel, végül is a The Last Guardian mindig is PS3-ra lett tervezve. Ezt alapul véve úgy dolgoztuk ki a játékdizájnt, a felépítést, mindent, hogy a játék végül azt az élményt adja, amit szeretnénk, és szerintem jól jött volna ki a végére. A PS3 engem nem korlátozott semmiben.”

Amikor a Game Infromer munkatársa egyenesen megkérdezte Ueda véleményét erről az egész kavarásról, annyit válaszolt, hogy ez „Igazából csak egy céges döntés volt a Sony részéről. És hagyjuk is ezt ennyiben.” A játék szerencsére kevesebb biztosan nem lesz emiatt, csak később jön, úgyhogy ez nem akkora probléma. Ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)