Hirdetés

The Last Guardian tesztek - megérte ennyit várni rá?

|

A The Last Guardian nagyon sok év után végre tényleg elkészült, és megérkeztek az első értékelések is.

Hirdetés

A Half-Life 3-mal és a Duke Nukem Foreverrel együtt állt a The Last Guardian a végtelenségig halasztgatott és soha meg nem jelenő játékok listáján, de a lista újabb elemmel lett szegényebb. Szerencsére míg a Duke Nukem Forever... mondjuk úgy, nem lett nagyon jó, a The Last Guardian megfelel az elvárásoknak. 

A külföldi kritikusok szerint néhány mechanika elavult, míg más elemek tényleg olyanok, amilyeneket a korábbi konzolokon nem valósíthattak volna meg. A játék nem tökéletes, de ugyanolyan egyedi, mint a Shadow of the Colossus és az Ico voltak anno, így aki azokat szerette, ebben sem fog csalódni - akinek meg azok sem jöttek be, nem ebben fogja megtalálni, amit keres. Mi is teszteljük, hamarosan beszámolunk saját élményeinkről, addig viszont íme a nagyobb külföldi oldalak ítéletei:

GameSpot - 9
GamesRadar+ - 4,5/5
Game Informer - 8
Destructoid - 8.5
Polygon - 7.5
IGN.com - 7.0
Eurogamer - Essential (kötelező)

20 teszt után a Metacritic átlag 82 ponton áll, de ez még 1-2 ponttal változhat. Ha nem láttátok, nézzétek meg, milyen a sajtónak kiküldött press kit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)