Hirdetés

The Last Guardian - továbbra is dolgoznak a játékon

|

Az SCE Worldwide Studios megnyugtatott minket: halad a The Last Guardian.

Hirdetés

Scott Rohde, a PlayStation osztály fejlesztőcsapatának vezetője gyakorlatilag semmit nem árult el a már régóta várt játékukról, a The Last Guardian munkálatairól. Annyi viszont már biztos, hogy a fejlesztők nem álltak le, a cím továbbra is a készülő alkotások sorát gyarapítja a stúdiónál.

Örülünk a hírnek, ezen felül azonban nem kaptunk semmiféle információt, még azt sem tudjuk, hogy a játék marad az eredetileg tervezett PS3-as platformon, vagy esetleg next-gen cím lesz belőle.

“Arról, hogy melyik platformon jön majd ki, ki dolgozik rajta, vagy, hogy egyáltalán ki érintett az ügyben, egy szót sem fogok mondani. Annyit viszont kijelenthetek, hogy a játékon még mindig dolgozunk a Worldwide Studios-nál, de ennél többet nem mondok. Nagyszerű játékokat akarunk készíteni. Így amikor látjuk, hogy a közösség egy konkrét cím iránt kifejezetten érdeklődik, természetesen azt mi is minél hamarabb meg akarjuk nekik csinálni. Azonban számunkra a legfontosabb az, hogy ne félkész alkotás jusson ki a kezünkből. Egy játék nálunk akkor kerül átadásra, amikor már biztosak vagyunk abban, hogy sikerült ismét egy nagyszerű játékot csinálnunk. Egyszerűen imádom, hogy az embereket még mindig érdekli ez a játék. Megtisztelő számunkra, és megnyugtató, hogy nem csak én pörgök rajta. Rettentően jó érzés, hogy továbbra is van érdeklődés, így igyekszünk majd kihozni mindent, amit csak lehet a The Last Guardianből.”

A The Last Guardian a Team Ico harmadik játékaként, az Ico és a Shadow of The Colossus után jött a képbe, úgy nagyjából nyolc éve. Olyan pletykák is felreppentek még 2012-ben, hogy a játékon több csapat is dolgozik, köztük az SCE Santa Monica is, ez azonban vakvágánynak bizonyult, ugyanis a stúdió később közölte: a közleményben félreértés történt, az ő csapatuk nem, és nem is fog együtt dolgozni a The Last Guardian fejlesztőcsapatával. Utoljára pedig múlt év augusztusában hallhattunk felőle, amikor is Ueda kijelentette: a csapat keményen dolgozik a játékon, a Sonynál azonban most nem ez a legfontosabb cím.

A The Last Guardian a Team ICO játékok jól ismert elemeit kombinálja: a játékosok egy hatalmas szörnyeteget kell végigvezetniük a játékban, és ha minden igaz, egy óriási kastély fog a játék helyszínéül szolgálni. Ez lenne a csapat első PS3-as játéka, a képeket nézve nem is lenne rossz.

Mit szóltok a hírhez? Ki várja már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)