Hirdetés

The Last Night - így szerettünk bele egy játékba egy fél perces teaser után

|

Egy nagyon izgalmasnak ígérkező cyberpunk platformer mutatkozott be egy rövid trailerrel, ami azonnal megnyert minket. Szerencsére már van belőle egy játszható demó is.

Hirdetés

A The Last Night eredetileg egy rövid projekt volt a #cyberpunkjam-re, és az oda beküldött változat a mai napig játszható. Így aki hozzánk hasonlóan rápörgött volna a játékra a trailer után, az mehet is vele egy kört.

A videó egyébként nem mutat sokat, de ha a játék tényleg úgy fog kinézni, ahogy azt a trailerben láttuk, akkor a The Last Night hatalmasat lépett előre az első prototípus óta.

Aki ki akarja próbálni a játékot, az kattanjon erre a linkre, ahol a böngészőben végig lehet szaladni az első verzión. Az irányítás a nyíl gombokkal történik, szóköz billentyűvel lehet elővenni a pisztolyt és a T betűvel lehet elsütni.

A Raw Fury és az Odd Tales együtt dolgoznak azon, hogy az eredeti #cyberpunkjam ötletből egy teljes értékű játékot csináljanak. Mi pedig alig várjuk, hogy összehozzák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)