Hirdetés

The Last of Us 2 - egy fejlesztői napló két részletet is elárult

|

A nőnapi videót alaposabban megvizsgálva sikerült kiszúrni két izgalmas apróságot.

Hirdetés

Miközben mi azért drukkolunk, hogy igaznak bizonyuljanak a legutóbbi híresztelések és a The Last of Us Part II még idén megérkezhessen, addig a felhasználók olyan részleteket szúrtak ki egy régebbi videóban, amelyek sokak figyelmét elkerülték, pedig igencsak fontosak a játékmenet szempontjából.

Hirdetés

A Naughty Dog március 8-án, a nemzetközi nőnapot megünnepelendő kiadott egy fejlesztői naplót, amelyben elsőre talán nem fedezhettünk fel semmilyen különleges részletet a The Last of Us folytatásával kapcsolatban, viszont a Reddit éles szemű felhasználói találtak benne ezt-azt. Nézzétek meg ti is jól a videót:

Lehetséges spoilerek! Szóval a legelső érdekesség 0:38-nál látható, amikor is a felhasználói felületért felelős dizájner, Maria Capel feje mögött felbukkan az elődben látott munkapad, ahol fegyvereket módosíthattunk és fejleszthettünk. Úgy tűnik, hogy ez a folytatásban is helyet fog kapni, méghozzá továbbgondolva. Az elkapott pillanatban felfedezhetünk egy upgrade feliratot, valamint egy revolvert is, amely arra vár, hogy kezelésbe vegyék. 0:50-nél szúrható ki a második apróság, a háttérben Joel mozog a képernyőn feltehetőleg játszható karakterként, ami azért különös, mivel eddig úgy hittük, hogy csakis Ellie-t irányíthatjuk majd. 

Talán ezek nem tűnnek nagy dolognak, de a fejlesztőcsapat patikamérlegen méri a The Last of Us 2-vel kapcsolatos infókat, ezért már ennek is örülni tudunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)