Hirdetés

The Last of Us 2 - már dolgoznak rajta?

|

Megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy a The Last of Us-nak kell-e folytatás. A Naughty Dog, úgy tűnik, már döntött.

Hirdetés

Tény, hogy a The Last of Us így, önmagában is kerek egész, viszont a játék világa rengeteg lehetőséget tartogat, egy előzményt, egy folytatást, vagy egy Joel és Ellie történetével párhuzamosan zajló cselekményt ugyanúgy el tudunk képzelni.

És úgy látszik, a Naughty Dog is. Michael Knowland 2011 októbere és 2014 áprilisa között volt a fejlesztőcsapat Lead Character Artistja, ebben az időszakban – LinkedIn profilja alapján – dolgozott a The Last of Us fő- és NPC karakterein, az Uncharted 4 főszereplőjén, Nathan Drake-en (egész pontosan az arcán, haján, arcszőrzetén, bőrén, kezén stb.), illetve ami számunkra most a legérdekesebb: a The Last of Us 2-n. Egy hónapig készített fej prototípusokat. Korábban a TLoU 2 helyén csak annyi állt, hogy "Be nem jelentett AAA játék", ezt írta most át. Ha jön is a folytatás, várhatóan 2016-tól hamarabb nem kapjuk meg. Aztán legfeljebb nagyon örülünk. Knowland egyébként jelenleg immáron fél éve erősíti az Avalanche csapatát, ahol a Just Cause 3-at teszi jobbá. 

Milyen lehetne a The Last of Us 2? Milyennek szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)