Hirdetés

The Last of Us - folytatás készül vagy új IP?

|

Lehet, hogy lesz egyszer The Last of Us 2, de a történet írója szerint annyit ötletelnek rajta, hogy a vége egy új cím is lehet.

Hirdetés

Neil Druckmann a The Last of Us írója mesélt egy interjúban a készülő DLC, The Last of Us: Left Behind munkálatairól. Elmondta, hogy igyekszik annyi sztorit belesűríteni a 2 órás játékidőbe, amennyit csak lehetséges.

„Elkezdtünk gondolkozni néhány dolgon. Hogy őszinte legyek, egy része a folytatásra vonatkozó ötletek, néhány viszont teljesen egy teljesen új címre vonatkozik – az elmúlt néhány hétben új cím körül forogtak a gondolataink. Szóval teszünk néhány lépést előre, aztán meglátjuk. Nagyjából mint a Left Behind esetében.”

„El tudunk mesélni egy történetet, amit megéri elmesélni és nem válik önismétlővé? És ha nem, honnan szerzünk inspirációt, valamit, ami igazi kihívás lesz számunkra, és előrelendíti a történetmesélést ebben a médiában?”

Amikor a The Last of Us lehetséges, PS4-es változata került szóba, egy meglehetősen ködös választ kaptunk. „Nagyon limitáltak az erőforrásaink, és döntenünk kell arról, hogy mibe fektetjük ezeket. Tudnunk kell, hogy hol van a kereslet, és hogy mibe éri meg leginkább időt fektetni. Ez olyasmi, amit nekünk kell majd kitalálnunk, ahogy haladunk előre.”

Szeretnétek folytatást a The Last of Us-hoz? Vagy elég a DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)