Hirdetés

The Last of Us - a fertőzöttek brutális ellenfelek

|

A Naughty Dog túlélőhorrorjában a fertőzöttek brutálisak, nem érdemes velük ujjat húzni - erről beszélt egy interjúban Arne Meyer.

Hirdetés

A közösségi kommunikációért felelős Arne Meyer szerint nem éppen jó stratégia, ha az ember szembeszáll a fertőzöttekkel. A The Last of Us ellenfelei ugyanis semmi perc alatt feltépik a főhős torkát a fogaikkal.

"Azért mutatjuk be a fertőzötteket, mert fontos látni, hogy mennyire borzalmas, nehéz ellenfelek." A játékos nem sétálhat be csak úgy frontálisan az ellenfelek közé, mert másodperceken belül elhalálozik. Lopakodni kell, valamint okosan játszani - ez nem egy shooter. Szerencsére.

Meyer hozzátette: "A lényeg, hogy nem lesz itt jó világ. A játéknak tartalmaznia kell ezeket a halálos és extrém dolgokat, hogy valóban félelmetes legyen. Milyen érzés az embernek, ha a végsőkig tolják a tűréshatárát, és már nincs különbség jó és rossz között? Számunkra fontos, hogy valódi mélységében mutassuk meg a brutalitást".

A többek között az Uncharted sorozatot is jegyző Naughty Dog új sikervárományosáról kaptuk már rengeteg képet és gameplay videót, plusz fejlesztői naplót is. A PS3 exkluzív játékra nem kell sokat várni, a The Last of Us megjelenési dátuma: június 14. Elsők között megyünk a halál torkába, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)