Hirdetés

The Last of Us - az alternatív befejezés minden idők legjobbja

|

A The Last of Us végződhetett volna másképp. Ez a legjobb dolog, amit valaha láttunk. Vigyázat, komoly spoilerek!

Hirdetés

A The Last of Us vége - bár tökéletes volt -, végződhetett volna másképp is. A játék írója és producere, Neil Druckmann egy videóban mesél a végjáték forgatásának körülményeiről és, hogy milyen is lehetett volna.

A The Last of Us forgatása mind a színészeknek, mind pedig a fejlesztőknek hatalmas kihívás, illetve fejben és lélekben is megerőltető volt. Olyannyira, hogy Troy Baker az utolsó jelenet felvételekor többször is elejtette a fegyverét, amikor berontott a műtőbe, hogy kiszabadítsa Ellie-t. Amikor a hetedik felvétel jól sikerült, akkor Druckmann odasétált Merle Dandridge-hez (aki a Firefly-ok vezetőjét, Marlene-t játssza) és súgott neki valamit, majd odalépett Bakerhez és azt mondta neki, hogy bármi is történik a következő felvétel alatt, csak folytassa a jelenetet.

Ami ebből kisült, az a legszebb videojáték-pillanat, amit valaha volt szerencsém átélni. Ezek az emberek zsenik és minden elismerést megérdemelnek. Nézzétek csak...

Már nem kell sokat várnunk és érkezik a The Last of Us DLC-je, ami egy kicsit hozzárak majd a történethez és a többjátékos módhoz is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)