Hirdetés

A frászt hozza ránk ez a The Last of Us cosplay

|

Hátborzongatóvá varázsolta magát egy cosplayer.

Hirdetés

Bár a The Last of Us Part II-t határozatlan időre elhalasztották, legalább kaptunk belőle egy rakás új képet és a karanténban csücsülve még több idő lesz The Last of Us cosplayt gyártani magunknak - ahogyan tette azt a közelmúltban egy tehetséges lány is Ellie kapcsán. 

Hirdetés

Szerencsére nemcsak a játék két főszereplőjévé akar mindenki átlényegülni, hanem gondolnak a széria kevésbé népszerű figuráira is, mint amilyenek a The Last of Us gombákkal borított szörnyei, a clickerek is. A Making Amess Cosplay Instagramján felbukkant megoldás alapjául egy műanyag Halloween maszk szolgál, amelyet poliuretánhabbal fújtak be, majd miután kiszáradt, megfaragták és egy makeup tutorialt használva befestették. Íme az eredmény: 

Ti mennyire paráznátok be, ha összefutnátok vele valahol?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)