Hirdetés

The Last of Us - így indul a Left Behind

|

Ma is érdemes volt felkelni. A The Last of Us hamarosan érkező sztori DLC-je kapott egy új trailert, ami a Left Behind történetének elejét mutatja be.

Hirdetés

A The Last of Us-t végigjátszottam a teszthez, majd még egyszer a GameStarthoz és utána még rápakoltam egy fél végigjátszást csak amúgy kedvtelésből, de még mindig nem elég. Szerintem már jöhet a Left Behind.

Közben még írtam nektek egy szösszenetet arról, hogy miért is utálom annyira a The Last of Us-t és közben könyörögtem egy sort, hogy a Naughty Dog sürgesse meg egy kicsit a Left Behindot. A kiegészítő valamikor az év elején érkezik és most az IGN fel is pakolt egy új trailert, ami a DLC első pár pillanatát mutatja meg.

A Left Behindban Ellie-t irányítjuk majd, aki barátnőjével és mentorával, Riley-val igyekszik túlélni a katasztrófa első hullámát. A barátnőt alakító színésznő, Yaani King elmondta, hogy a Left Behindban egy kicsit gondtalanabb és játékosabb oldalát ismerhetjük majd meg a két lánynak, nem lesz annyira durva az élmény, mint amilyen a fő történeti szál volt. 

A The Last of Us Left Behind DLC körülbelül 15 dollárba kerül majd és ugyan még nincs hivatalos megjelenési dátum, már biztosan nem kell túl sokat várnunk rá. 

Legyen ebből is GameStart?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)