Hirdetés

The Last of Us - az első infók és képek a DLC-kről

|

A Naughty Dog leleplezte a The Last of Us legelső DLC csomagját, de a sztorit bővítő kiegészítőre még pár hónapig várnunk kell.

Hirdetés

A The Last of Us Season Pass legelső DLC-je Abandoned Territories névre hallgató map pack lesz, amelyben olyan helyszínek kaptak helyet, mint a homokviharok által sújtott Suburbs, a különös vadállatokat tartalmazó Bus Depot, a lopakodásra kiélezett Hometown vagy a Bookstore nevezetű pálya, ami egy különleges "függőleges" játékot ígér, bármi is legyen az.

Az október 16-án érkező Abandoned Territories bemutatása mellett a Naughty Dog ejtett pár szót a The Last of Us sztoriját bővítő DLC-ről is. Eric Monacelli azt írta a PlayStation Blogon, hogy egy ambiciózus történetet szeretnének elmesélni egy új karakterrel és csak most értek a végére egy hosszú casting folyamatnak, melynek köszönhetően a jövő hét folyamán már kezdik is a munkát az új színésszel.

Az egyelőre ismeretlen nevű kiegészítő várhatóan december-január környékén jelenik meg, de Monacelli ennél közelebbi dátumot nem adott meg.

A harmadik és egyben utolsó bővítmény a többjátékos módra fókuszál majd és 2014 első felében számíthatunk rá, de további részleteket nem kaptunk róla.

 

A Season Pass-ról annyi tudható, hogy hatvan különböző fejfedőt kap karakterünk vele, az ára 19.99 eurót kóstál és a PlayStation Store-on keresztül már megvásárolható.

Ti beszerzitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)