Hirdetés

The Last of Us - Élethalálharc Pittsburgh utcáin

|

A The Last of Us az egyik legnyomósabb érv, ami amellett szól, hogy korai lenne nyugdíjazni a PS3-at.

Hirdetés

Az Oscar-díjas (Túl a barátságon, Bábel) Gustavo Santaolalla élő zenével vezette fel a The Last of Us trailerét. Az Uncharted szériát is jegyző Naughty Dog láthatóan kitett magáért.



Már Nathan Drake kalandjai is gyönyörűek voltak - és nem csak konzolos standardok szerint - ám a The Last of Us újabb szintre emeli azt a látványvilágot, amit a PlayStation 3 nyújtani képes. Ennél is izgalmasabb számomra azonban a poszt-apokaliptikus környezet, az összeomlott civilizáció romjainak árnyékában a társadalmi normákat felváltó farkastörvények megvalósítása.



Némileg megnyugodtam, hogy barátságos NPC-k is lesznek, nem kényszerülünk majd arra, hogy minden túlélőnek péppé verjük a fejét, lesz elég bajunk a gombafertőzés következtében mutálódott rémségekkel anélkül is. A pacikért pedig külön dicséret jár, elvégre hogy máshogy közlekedhetnének gyorsabban az emberek, ha nincs üzemanyag?
A végére pedig a jó hír, a The Last of Us 2013. május 7-én kerül a boltokba. Azt a hat hónapot csak kibírjuk valahogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)