Hirdetés

The Last of Us - Ellie, a mocskos szájú

|

A Naughty Dog játékának kedvesnek tűnő főhősnője fiatal kora ellenére úgy káromkodik, mint egy kocsis. Most egy vicces videóban gyűjtötték össze keresetlen szavait.

Hirdetés

BenBuja jóvoltából hiánypótló montázs került fel az internetre a minap, ami annak ellenére, hogy a játék egészéből vannak benne jelenetek, abszolút nem spoileres.

Ellie egy bájos kis hölgy, akiből a zombiapokalipszis előhozta a kalózt. Nem ritka, hogy egy „fuck”, egy „shit” vagy egy „motherfucker” hagyja el a száját, de ezért senki nem szól rá. Elvégre az utcákon gombafejű emberek (de nem a The Beatles) vannak szerteszét, aki ott kezd el az illemről vitatkozni, az nyugodtan mehet közéjük. Mindenképp ajánljuk megtekintésre az alábbi The Last of Us videót, az egy percet, amit elvesz az életetekből, kár lenne sajnálni.

Közben itt megjegyeznénk, hamár maradt egy kis üres hely, hogy Daev és Sirius továbbra is rendíthetetlenül játszik, állításuk szerint most vannak körülbelül a játék felénél. A The Last of Us végigjátszást nem csak a két jómadár miatt ajánljuk figyelmetekbe, hanem akkor is, ha úgy érzitek, nem lesz lehetőségetek kipróbálni (nem jöttök például a GameStar Táborba), vagy ha elakadtatok valahol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)