Hirdetés

Hamarosan végleg leállnak a The Last of Us és két Uncharted PS3-as szerverei

|

Egy korszak vége közeleg, legalábbis az előző konzolgeneráció megmaradt felhasználói számára.

Hirdetés

Élvezzétek ki PlayStation 3-on az Uncharted második és harmadik része, illetve a The Last of Us többjátékos módjait a nyár folyamán, amíg még lehet. A lassan közelgő, de még mindig távoli The Last of Us folytatás kiadása előtt a Naughty Dog ugyanis egy rossz hírt jelentett be. Akik még most is kitartanak a Sony előző generációs gépe, a PlayStation 3 mellett, azok már nem sokáig nyüstölhetik a csapat fontosabb címeinek többjátékos szekcióit.

Hirdetés

Az ok pedig egészen egyszerűen annyi, hogy a PlayStation 3-as szerverek leállításra kerülnek az év folyamán, egészen pontosan szeptember 3-án. Ez sokak számra szomorú, de azért túlzottan meglepőnek sem nevezhető hír, tekintettel a játékok és a konzol korára. A leállás a klasszikus Uncharted második és harmadik részét érinti, valamint az eredeti The Last of Ust. A The Last of Us Remastered természetesen nem érintett az ügyben.

A csapat azért szeretné, ha mindenki kitapintaná a többjátékos rész pulzusát, amíg még van neki, ezért ösztönzésképpen mindegyik játék multiplayer letölthető tartalmait ingyen használhatjuk a szerverek zárulásáig.

Közületek van, aki még most is játszik a PlayStation 3-as szervereken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)