Hirdetés

The Last of Us - ezek lesznek a következő DLC-ben

|

A The Last of Us Remasteredben minden eddig megjelent DLC benne lesz, de ez nem jelenti a letölthető tartalmak végét. Neve még nincs, de már tudjuk, mi lesz a következő The Last of Us DLC-ben.

Hirdetés

Jövő héten megjelenik a The Last of Us Remastered (és pont egy hét múlva lesz az ehhez kapcsolódó GameNight is), melynek mind egy-, mind többjátékos módja többtíz órára leköti azokat, akik először találkoznak a játékkal.

Ugyanakkor a Naughty Dog azokat sem hagyja új tartalom nélkül, akik PS3-on már eleget játszottak vele. Nemsokára jön az új DLC, ami mindkét platformra megjelenik, és egy Twitch-es livestream alatt elmondottak szerint a következőket tartalmazza:

Új fegyverek:

- Távcsöves félautomata (Scoped Semi-auto)
- Távcsöves automata (Scoped Full-auto)
- Távcsöves burst lövő (Scoped burst)
- Variable Rifle (amit azért hívnak így, mert két különböző szinten tud zoomolni)

Új maszkok:

- Bandit Mask
- Sad Clown Mask
- Maniac Clown Mask
- Skin Mask
- Burlap Mask
- Biter Mask

Új gesztusok:

- THE GIF (avagy a Banderas-mozdulat)
- Oh Snap!
- Victory

Lesz egy új sisak, a Nightmare Skull, valamint néhány új pálya, melyek közül az egyik a Financial Plaza nevet viseli. Egyelőre ennyi biztos, további pályákról és tartalmakról később hallunk. Már ezzel is megelégednénk, de a több mindig jobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)