Hirdetés

The Last of Us film - más lesz, mint a játék

|

A The Last of Us kreatív vezetője szerint a film "eléggé más lesz", mint a játék. Reméljük is, mert a játékot már végigtoltuk.

Hirdetés

A játékos filmadaptációkkal kapcsolatban mindig egy kicsit szkeptikusak vagyunk, de a The Last of Us filmnek még annak ellenére is bizalmat szavazunk, hogy már a játék is egy egyfajta interaktív film volt. 

Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív vezetője a filmadaptáció munkálataiban is részt vesz és most elmondott pár dolgot a projektről az MCV-nek. Jelenleg a történet újraírásával foglalkozik és szerinte nagyon nehéz munka mindezt úgy megcsinálni, hogy jól passzoljon a vászonra is.

"Két óra alatt nem tudod ugyanazt a történetet elmesélni, amit egy olyan játékban, mint a The Last of Us, ami 15 órás volt" - mondta Druckmann, majd hozzátette: "Benne vagyok a sűrűjében és nagyon nehéz, mert a The Last of Us-ban annyi olyan dolog történik - még ha csak az átvezetőket nézzük is -, ami nem működne egy filmen, nem beszélve a dialógok közötti játékmenetes részekről".

Druckmann elmondta, hogy a film is Joel és Ellie történetét követi majd, de persze sok mindent ki kell vágniuk majd. A vezető elmondta, hogy "pár rész hasonló lesz a játékban látottakhoz, de lesz olyan is, ami eléggé más lesz". Druckmann egyébként örül, hogy a film munkálataiban is részt vehet, hiszen ez segít "megérteni neki egy másik médiumot és annak erősségeit a videojátékokkal szemben". 

Őszintén szólva nem tudom, hogy mire lehet számítani. Lehet, hogy egy Dawn of the Deades Children of Men lesz belőle egy kis The Roaddal a széleken, lehet, hogy pont olyan lesz, mint amilyen a játék volt. Az biztos csak, hogy megnézem.

Ti mit gondoltok? Jó lesz a The Last of Us film

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)