Hirdetés

The Last of Us frissítés - most már vallatni is lehet

|

A Naughty Dog legújabb The Last of Us frissítésében a hibajavításokon felül egy teljesen új multiplayer játékmódot is belerakott a játékba.

Hirdetés

A The Last of Us új multiplayer módjában, az Interrogationben a feladatunk megtalálni az ellenséges csapat széfét és kinyitnunk azt.

Ennek érdekében kivégzőmozdulatokhoz hasonló módon "ki kell hallgatnunk" az ellenséges csapat tagjait, hogy először is információt szerezzünk a széf hollétéről, majd ki is kell nyitnunk azt.

A kihallgatások után Interrogation pontokat kapunk, ha pedig összegyűlt elég ezekből, akkor a játék a második fázisba lép és felfedi az ellenség széfjének hollétét. Ez után a széfet ki kell nyitni, ami elég időigényes feladat ahhoz, hogy az ellenséges csapat megpróbálhassa menteni a menthetőt, ráadásul bármilyen sebzés éri az éppen széfet nyitó játékost, az megszakítja a folyamatot, és persze az ellenséges csapat is gyűjthet ilyenkor további információkat és ők is átléphetnek a második, széfnyitó fázisba.

A frissítés számos apró hibát javít még, pl. az átvezető videókét az egyjátékos kampányban, a multiplayerben pedig messzebbről tudjuk bajtársainkat felélesztetni, meg tudjuk szakítani a kivégzést, továbbá javult a matchmaking rendszer is.

Ez lenne tehát a The Last of Us 1.03 frissítése. Manapság, amikor szinte minden kiegészítést külön DLC-ként adnak el a fejlesztő cégek, a Naughty Dog pedig csak úgy fogja magát és az év egyik legsikeresebb játékához új és eredeti multi módot fejleszt, ingyen. Ha a játékot is ingyen akarnátok megszerezni, még három napotok van nyerni a The Last of Us nyereményjátékunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)