Hirdetés

The Last of Us - mit mond az őszinte trailer?

|

Akár mennyire is jó egy játék, ha elég figyelmesek vagyunk, általában sok-sok hibát felfedezhetünk benne. Az Honest Trailers csapata most is kegyetlenül őszinte.

Hirdetés

Kár is lenne tagadni, oda meg vissza vagyunk a The Last of Us-ért. Ha a törvények engednék, lehet, hogy feleségül is vennénk a lemezt. Éppen nyitottuk meg félve az Honest Trailers legújabb videóját, hiszen eddig mindig megtalálták a leggyengébb pontokat. Mi van, ha most is csak elfogultak vagyunk, és mások ezer meg egy hibát fedeztek fel?

Őszinte leszek, végigfutott a hideg a hátamon, amikor a huszadik másodpercben elindult a játék zenéje. A The Last of Us tavaly több mint 200 év játéka díjat söpört be, ami nyilvánvalóan nem lehet véletlen. Játékosok és kritikusok egyaránt oda voltak érte, így kíváncsian vártuk, milyen oldalról tud majd belekötni az Honest Trailers csapata. Vigyázat, a videó SPOILEREKET tartalmaz!

Persze a The Last of Us sem hibátlan, de a végtelenül kritikus csapat sem igazán tudott rajta fogást találni. Csak ismételni tudjuk magunkat: ha eddig valamiért kimaradt, feltétlenül próbáljátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)