Hirdetés

The Last of Us - így nézne ki az első PlayStation-ön

|

Oké, hogy jön a The Last of Us Remastered, de mi lenne, ha a Sony nem csak előre, visszafelé is haladna? A NeoGAF-esek megmutatják.

Hirdetés

A jövő héten megjelenik a The Last of Us Remastered, a GameNighton is ezt ünnepeljük, és tudjuk, hogy a játék maga kifogástalan lesz. Sőt, valószínűleg PSX-en is kifogástalan lett volna.

A NeoGAF néhány fórumozója nekiállt elmélkedni, és összepakolt egy dobozképet, valamint közzétett néhány in-game fotót az (egyelőre) még nem létező PSX-es The Last of Us Remasteredről. Az egész ascii42 posztjával keződött, aki összedobta a PSX-es változat borítóját.

 

Aztán plainr_ felbátorodott, és készített két képet, mellyel megidézte az egykori Resident Evil és Silent Hill játékokat. Még a nézet sem szimpla TPS, Joel arca pedig überelhetetlen.

Végül KyleFedora is beszállt, de ő szimplán annyit tett, hogy 320x240-es felbontásúvá változtatott egy képet. A viccet azért értjük.

És ti melyik modern játékot „butítanátok” vissza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)