Hirdetés

The Last Of Us - ilyen is lehetett volna

|

Az idei PAX-en a Naughty Dog érdekes részleteket árult el a legutóbbi játékuk korai fázisáról.

Hirdetés

Az Uncharted sorozatról elhíresült Naughty Dog első kísérlete az akció-horror műfajban jött, látott, és győzött. A The Last of Us hatalmas siker, és a csapat két tagja úgy döntött, hogy ennek örömére a PAX keretein belül elárul pár eddig ismeretlen kulisszatitkot a rajongóknak.

Bruce Straley rendező, valamint Neil Druckmann kreatív rendező elmesélték, milyen volt a The Last of Us eredeti koncepciója, beszéltek a történet korai változatairól, és a lehetséges alternatív befejezésekről is. A további érdekességek között szerepelt még egy videó, amelyben a játék két színésze, Troy Baker (Joel) és Merle Dandridge (Marlene) szerepelt motion capture közben, valamint pár olyan elvetett ötlet, mint Ellie lehetséges négylábú segítője, és egy musical befejezés. Na ez igen érdekes lett volna...

Akik szeretnék jobban beleásni magukat az alternatív befejezések részleteibe, azok itt olvashatnak tovább, de szigorúan azoknak ajánlott, akik már végigjátszották a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)