Hirdetés

A The Last of Us és a Left Behind - így készült a csoda

|

Kaptunk egy rövid dokumentumfilmet a Left Behind készítéséről, amiben a Naughty Dog beszél minden idők egyik legjobb DLC-jéről.

Hirdetés

A The Last of Us: Left Behind nem okozott csalódást. Paca Left Behind tesztjét már olvashattátok a GSO-n, az enyémet pedig a GameStar februári számában találjátok. Igyekeztünk mindketten más és más irányból közelíteni a játékhoz, úgyhogy érdemes mindkettőt elolvasni.

Abban viszont mindketten egyetértettünk, hogy a The Last of Us: Left Behind zseniális és méltó az alapjátékhoz. Amíg mi a Left Behind végigjátszásunkon ügyködünk, addig a Naughty Dog összerakott egy mini-dokumentumfilmet arról, hogy hogyan is készült a kiegészítő. A nagyon érdekes interjúk során nemcsak a fejlesztők és az írók, de a dizájnerek és a színészek is megszólalnak. Fogyasztása nagyon ajánlott.

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, a Naughty Dog egy hosszabb videót is fellőtt a YouTube-ra, The Making of The Last of Us néven, ami szintén rengeteg érdekes és izgalmas információval szolgál 2013 egyik legjobb játékának készítésével kapcsolatban. Szívjuk magunkba, pajtások, mert egy jó ideig nem látunk ehhez hasonlót.

Nektek hogy tetszett a The Last of Us és a Left behind?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)